FAQS. Preguntes frequents - Neteja a domicili. Serveis de neteja Clean and Iron Service

Clean & Iron since 1987
Vaya al Contenido
Resenyes sobre serveis de neteja
Algunes preguntes Freqüents

Els nostres Cleaners són personal en plantilla. Es desplaçaran al seu domicili el dia i l'hora que millor li convinga, perfectament uniformats i equipats amb tots els productes necessaris. Treballem per la seua seguretat i tranquil·litat.
Qui em farà la neteja?
La neteja o el servei de planxa el realitzem amb personal propi, experimentat i format, de tota confiança. Uniformat i equipat amb tots els productes necessaris.
Quin compromís tinc?
Cap. El nostre personal vindrà el dia i l'hora reservada, li farem la neteja i marxarem. Sense que cap problema de personal, ni de la seguretat social ni de l'absentisme laboral.
Facilitat-Tranquil·litat-Servei.
A quina hora em faran el servei?
Els nostres serveis es poden contractar de 9 del matí a 7 de la tarda ininterrompudament de dilluns a divendres i els dissabtes al matí de les 9 a les 13.00. Per a serveis en diumenges o festius sol·liciti informació.
Quin tipus de servei realitza Clean & Iron Service?
Servei de planxa, servei de neteja, neteja de sofàs, butaques i catifes, neteja de vidres, neteges integrals de posada a punt, neteja d'oficines, neteja de comunitats de veïns, neteja d'habitacions d'hotel, lloguer de personal.
¿I els productes de neteja?
Els nostres serveis, sempre inclouen productes de neteja professionals de primeres marques Europees.
Com pagaré el servei efectuat?
Còmodament mitjançant rebut bancari, li facturarem únicament les hores realitzades.
Els preus poden oscil·lar lleugerament depenent de la ciutat o comunitat autònoma de la seua agència Clean and Iron Service.
Excepte si compra les hores directament a www.sosclean.com, en aquest cas podrà pagar de manera còmoda i segura mitjançant la seua targeta de crèdit.

Regreso al contenido